S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursschema och bokning

 

  

 

 

 

Kursinnehåll i Steg 2

 

 

Här kan du se vad de olika stegen och kurserna innehåller. Eftersom det är teknikkurser och du lär dig olika tekniker att arbeta i silverleran med behöver man nästan alltid gå kurserna i rätt ordning då teknikerna bygger på varandra.

 

Vi har gjort Steg 2 ännu mer innehållsrikt.
Vi har flyttat in tekniker som tills nu ingått i mer avancerade kurser.
Med dina grundkunskaper får du nu göra första ringen, lära dig att göra ett ihåligt smycke som vi förgyller samt göra ett tredimensionellt smycke med sprutan och göra det till ett armband.
Att göra sin första ring på ett riktigt sätt är spännande och ger nya möjligheter.
Tag gärna med dig de egna verktyg du är van vid, men du får också låna det som fattas. Kurs steg 1 krävs.

Priset för steg 2 är ca 1800:- inkl. material.

 

 

Kurserna håller jag i Djursvik ca 3,5 mil söder om Kalmar, vissa kurser hålls i sammarbete med Folkuniversitetet i Kalmar. I vissa fall kan jag dessutom erbjuda kurser där jag kommer till eleverna istället, men då blir priset ett annat.

 

Scheman till planerade kurser finns nu tillgängligt på Pmc Akademins hemsida under schema för Kalmarområdet (eller använd knappen till vänster).

 

OBS! Vid bokning av kurs måste du ange vilket datum och vilket steg kursen gäller, Ditt namn, adress, telefonnummer och E-postadress. Detta är för att minska risken för missförstånd och felbokningar. Det finns alltid bara ett begränsat antal platser till varje kurstillfälle.

 


Jag säljer även PMC3 silverlera och övrigt material till de som vill förtsätta att själv skapa efter kursernas slut. Givetvis är jag certifierad lärare i silverlerateknik av PMC här i Sverige.