S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursschema och bokning

 

  

 

 

Kursinnehåll steg 1

 

 

Här kan du se vad de olika stegen och kurserna innehåller. Eftersom det är teknikkurser och du lär dig olika tekniker att arbeta i silverleran med behöver man nästan alltid gå kurserna i rätt ordning då teknikerna bygger på varandra.

 

Steg 1 är en gedigen grund för att göra smycken av silverlera.

Du får lära dig göra silversmycken i finsilver
med en ny revolutionerande teknik, att skapa med något som kallas silverlera, men absolut inte är en lera. En certifierad lärare lär dig alla knepen.

På grundkursen gör vi tre smycken och använder olika former av silverleran. Du får också fatta in en sten och sedan bränna ditt eget smycke med gasbrännare. Efter kursen kan du skapa smycken och själv bränna dem hemma utan ugn.

Bra att veta.
Alla lyckas, alla får stöd, alla hinner med.
Det är bara att ha roligt.

Inga förkunskaper krävs.

1700:- inkl. material.

 

 

Kurserna håller jag i Djursvik ca 3,5 mil söder om Kalmar, vissa kurser hålls i sammarbete med Folkuniversitetet i Kalmar. I vissa fall kan jag dessutom erbjuda kurser där jag kommer till eleverna istället, men då blir priset ett annat.

 

Scheman till planerade kurser finns nu tillgängligt på Pmc Akademins hemsida under schema för Kalmarområdet (eller använd knappen till vänster).
OBS! Vid bokning av kurs måste du ange vilket datum och vilket steg kursen gäller, Ditt namn, adress, telefonnummer och E-postadress. Detta är för att minska risken för missförstånd och felbokningar. Det finns alltid bara ett begränsat antal platser till varje kurstillfälle.

 


Jag säljer även PMC3 silverlera och övrigt material till de som vill förtsätta att själv skapa efter kursernas slut. Givetvis är jag certifierad lärare i silverlerateknik av PMC här i Sverige.