S

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursschema o bokning

 

 

 

Prova på Silverlera

 

 

     

 

 

 

 

Kursschemat till höstens planerade kurser kommer att finnas tillgängligt på

PMC Akademins schema för Kalmarområdet.

Kurserna hålls i första hand i Djursvik ca 3,5 mil söder om Kalmar men även i Kalmar, jag har dessutom sammarbete med folkuniversitetet i Kalmar så en del kurser går hos dom. I vissa fall kan jag dessutom erbjuda kurser där jag kommer till eleverna istället, men då blir priset ett annat.

OBS! Vid bokning av kurs kan du ange några datum som passar just dig så sätter jag upp sn kurs som passar så många som möjligt, ange också vilket steg kursen gäller, Ditt namn, adress, telefonnummer och E-postadress. Detta är för att minska risken för missförstånd och felbokningar. Det finns alltid bara ett begränsat antal platser till varje kurstillfälle.

 

Prova på silverlera (Intro):

Du får ett roligt tillfälle att prova på hur man skapar med PMC silverlera. Du gör ett hängsmycke som blir färdigt att ta med hem. Du lär dig att bränna det i mikrovågsugnen. Att arbeta i silverlera är inte ansträngande och inte smutsigt. Det är lätt att förverkliga sina idéer. Här får du en liten inblick i allt det roliga. Kursen är en gång och 4 timmar. Pris inklusive material och lån av verktyg 700:-. Denna kurs ersätter inte Steg 1, men du kommer igång och kan ta beslut om fortsättningen. Kursen leds av PMC certifierad lärare.